Skip to main content

Solar systemen

Kandelaar Green Energy is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd op het gebied van energie- en elektrotechniek.

Kandelaar Green Energy

Energiebesparende en duurzame energiebronnen zijn steeds belangrijker in de toekomst. Wij kunnen u gemakkelijk helpen, om nu al van de voordelen te profiteren.

Wij leveren energiebesparende producten waaronder;

  • LED verlichting
  • Hoog rendement verlichting
  • Energie besparende motorregelingen
  • Monitor systemen.

Zonnepanelen

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. En de prijs is steeds minder een drempel de prijzen zijn gedaald.

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk; verder veroorzaakt elektriciteitsproductie met zonnepanelen geen uitstoot van broeikasgassen.

Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op uw woning te plaatsen, en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn?

Vraag advies op maat!

Als u uw eigen groene energie wilt opwekken met zonnepanelen, kunnen wij u helpen bij de juiste keuze en uw zonne-energie systeem te realiseren.
Duurzame energie oplossingen zijn niet alleen goed voor het reduceren van de Co² uitstoot, maar kunnen u op lange termijn ook geld opleveren.

Kandelaar Green Energy projecten

Kandelaar Green Energy is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd op het gebied van energie- en elektrotechniek.

Filter