Skip to main content

Elektrische installaties utiliteitsbouw

Ons bedrijf is groot geworden met de vele uitgevoerde utiliteitsbouwprojecten

Slimme, duurzame en comfortabele installaties

Met onze kennis en ervaring op dit gebied, zijn wij al vele bedrijven en instelling van dienst geweest met het maken van slimme, duurzame en comfortabele installaties waarmee wordt beantwoord aan de wensen van de opdrachtgever, waarin duurzame oplossing worden geïnstalleerd.

Omdat in ons bedrijf alle installatietechnische disciplines zijn vertegenwoordigd, zijn wij voor u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Uiteraard mag u rekenen op een professionele en kundige aanpak om uw doelstellingen te realiseren. Dat is ons vak, dat doen wij graag en daar zijn wij goed in.

Vakkundig in utiliteit

Met kwalitatief hoogwaardige installaties en onze snelle 24/7 servicedienst, dragen wij bij aan de continuïteit van uw bedrijf en/of instelling. Door kennis van regelgeving kunnen wij u doorlopend blijven informeren en adviseren over onderhoud en inspecties aan uw installaties zodat deze blijven voldoen aan de door de overheid, de verzekeraar of u zelf opgelegde kwaliteits- en/of veiligheidsnormen.

Utiliteitsbouw projecten

Nieuwsgierig? Op de pagina projecten krijgt u een indruk van de laatste door ons gerealiseerde projecten in de utiliteit.

Filter