Skip to main content

Elektrische installaties tuinbouw

Van duurzame oplossingen, datanetwerken, automatisering, groeilicht oplossingen, assimilatiebelichting en klimaatbeheersing, tot het optimaliseren voor het beste rendement

Automatisering en datanetwerken voor tuinbouwbedrijven

Kandelaar Elektrotechniek verzorgd al meer dan 40 jaar de elektrische installatie en automatisering van tuinbouwbedrijven.

De elektrotechnische installatie vormt de basis voor uw bedrijfsvoering en deze dienen te zijn van kwalitatief hoogwaardige onderdelen.
Vanaf ontwerp tot installatie proberen wij kwaliteit te leveren zodat vaal kosten tot een minimum wordt beperkt.

Automatisering en datanetwerken

Daarnaast kan tegenwoordig geen bedrijf meer zonder een tuinbouw procescomputer om alle processen in het bedrijf te automatiseren.
Wij zijn al meer dan 40 jaar dealer van Hoogendoorn Automatisering, een merk wat zich in de loop der jaren bewezen heeft om zijn kwaliteit en voorsprong.

24-uurs servicedienst

Na de oplevering van uw installatie hebben wij een 24/7 storingsdienst om u van dienst te zijn.

Groeilicht

Groeilicht is niet meer weg te denken uit de moderne glastuinbouw. Niet alleen kwekers van jong plantmateriaal en sierteeltgewassen, maar ook kwekerijen voor groente benutten de mogelijkheden om de daglichtperiode kunstmatig te verlengen. Uniformiteit van het licht en de lichtopbrengst zijn zeer belangrijk voor een zo hoog mogelijk rendement.

Assimilatiebelichting en LED belichting voor optimaal rendement

Een optimaal rendement bereikt u met een goed doordacht lichtplan. Bij Kandelaar hebben we ruime ervaring met het installeren van assimilatiebelichting en LED belichting en worden nieuwe ontwikkelingen in de belichting op de voet gevolgd. In nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde leveranciers zoals Philips en DLI, ontwerpen wij de meest efficiënte oplossing voor uw kwekerij.

Ontwerp van een lichtplan op maat

Wij starten met het ontwerp van een lichtplan op maat , waarna wij een merk en type armatuur adviseren welke optimaal is voor uw gewas.

Installatie, reparatie en onderhoud

Na de installatie repareren wij uw armaturen en onderhouden de installatie.

Voor een lichtplan of vrijblijvend gesprek neem gerust contact op.

Elektrische installaties tuinbouw projecten

Van duurzame oplossingen, datanetwerken, automatisering, groeilicht oplossingen, assimilatiebelichting en klimaatbeheersing, tot het optimaliseren voor het beste rendement

Filter