Skip to main content

Wat klanten zeggen

Ontdek wat onze klanten zeggen over Kandelaar Elektrotechniek.

Kandelaar Electro techniek verzorgt al jaren met tevredenheid bij Groenland B.V. al ons installatie werk.

Installatie techniek wordt steeds belangrijker in onze bedrijven. Alles wat met elektra en data te maken heeft veranderd snel en wordt voortdurend indien mogelijk aangepast. Naast de nodige duurzame nieuwbouw projecten die we de afgelopen 5 jaar hebben gedaan met elkaar is een goede technische installateur erg belangrijk. Je moet vertrouwen hebben in zijn kennis om gezamenlijk de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast moet de uitvoering ook nog kloppen en daar is het hebben van goed en vakkundig personeel zeer belangrijk. De ervaren en tevens gepassioneerde medewerkers van Kandelaar maken van de uitvoering altijd weer iets moois waarbij functionaliteit en kwaliteit bovenaan staan.

Om met onze bedrijven 24–7 te werken worden we ondersteund met de goede technische kennis om de bedrijven in te richten met de nieuwste technieken op gebied van elektrotechniek, databekabeling , zonnepanelen, toegangscontrole, alarm en camera bewaking en alles op afstand te kunnen monitoren. Hierin is een goede begeleiding en advies in de ontwerp en realisatie fase heel erg belangrijk.

Kandelaar spreekt hierin de taal van de ondernemer waarin we gezamenlijk het uiterste weten te halen uit de techniek en uit ons vast gestelde budget.

https://www.groenland-bv.nl/

Celieplant / BloominesJohn Celie

Wij werken als aannemer graag samen met Kandelaar omdat zij een zeer gemotiveerd team van medewerkers hebben. Het bedrijf onderscheid zich van collega’s, dat er zeer veel kennis in huis is over een zeer breed vakgebied, of het nu gaat om een domotica installatie of de installatie van een bedrijfshal met machines, ze weten met hun kennis altijd een advies op maat te geven en te installeren, tegen een concurrerende prijs.

Bouwbedrijf Van Arkel Bouw BV

Van Arkel BouwJohan van Arkel

Schenkeveld is nieuw in de omgeving Rijsenhout en we waren op zoek naar een lokale dealer van Hoogendoorn. Kandelaar was dan ook de aangewezen partij. We zijn met Kandelaar in zee gegaan en daar hebben tot op heden geen dag spijt van gehad. We zijn zeer tevreden. Kandelaar is makkelijk benaderbaar, de medewerkers zijn betrokken, flexibel en werken keurig. Daarnaast hebben ze veel kennis in huis. We zien Kandelaar als een goede partner van Schenkeveld. Voor nu en in de toekomst.

Richard Schenkeveld.
Schenkeveld Tomaten

https://www.schenkeveld.co/

Schenkeveld TomatenRichard Schenkeveld