Diensten

Over ons

Kandelaar is al sinds 1974 een gerenommeerde naam in de elektrotechniek. In deze periode is Kandelaar uitgegroeid tot dé specialist voor elektrotechniek, tuinbouwtechniek, groeilicht, Hoogendoorn automatisering en klimaattechniek. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in De Kwakel, een goed bereikbare locatie langs de N231.

In de afgelopen decennia heeft Kandelaar, diversen toonaangevende installaties gerealiseerd in de woningbouw , utiliteit tuinbouw gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van zonnepanelen.

Binnen Kandelaar ontwerpen wij zelf de elektrische installaties, waarna we deze in eigen beheer uitvoeren.

 

 

Tuinbouw computer

Kandelaar is al ruim 35 jaar dealer van Hoogendoorn tuinbouw systemen.
We installeren, stellen in bedrijf en de service van de systemen doen we geheel in eigen beheer, zodat we de installatie volgens onze standaarden opbouwen.

Met onze ruime voorraad hebben we alle onderdelen op voorraad liggen om snel service op locatie te kunnen verlenen.

 

 

Beveiliging

Kandelaar is gecertificeerd borg beveiligingsbedrijf om installaties te kunnen ontwerpen en onderhouden in alle beveiliging klasse.
Na de oplevering word er een Borg oplevering of beveiliging certificaat afgegeven.


Onderscheidend in service

Na het ontwerp van een installatie voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden wij u een heldere oplevering met alle benodigde instructies. Na de oplevering 24 uur per dag voor u klaar. Bij een storing helpen we u dus snel weer in bedrijf.

Duurzaamheid/MVO

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan steeds hoger op de agenda van de moderne ondernemer en ook bij Kandelaar. Mede gevoed door constante aanscherping van overheidsregels en wetgeving op het gebied van energie en milieu wordt de tuinbouw gedwongen te blijven zoeken naar innovatieve, duurzame oplossingen. Kandelaar draagt in het bedenken van deze oplossingen graag haar steentje bij. Op basis van de ervaring en kennis die we in het verleden hebben opgedaan kunnen we op die manier een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Ook dragen wij onze steen bij door ons eigen pand Co² energie positief te maken. Al sinds 2012 produceren wij 15% meer energie als we gebruiken.
Alle verlichting in ons pand is uitgevoerd in LED verlichting.