Elektrische installaties woningbouw

Installaties Woningbouw

Kandelaar Elektrotechniek levert voor uw woning of renovatie een totale elektrische installatie.
Tijdens de bouw worden alle voorzieningen gemaakt voor alle verschillende disciplines welke in de afbouw worden afgemonteerd. Even een kijkje nemen is tenslotte niet mogelijk. De bouwtekening is het enige dat we hebben. In het ontwerp bepalen we in overleg met alle betrokken partners welke installaties geplaatst worden, en waar. Dat moet altijd snel gebeuren, omdat elektrotechnische voorzieningen voor √°lle bouwpartijen in het proces inzichtelijk moeten zijn. Het ontwerp wordt daarop verder aangepast: van het wegwerken van het leidingwerk tot de wapening van het beton. Want op latere wijzigingen in het installatiewerk zit niemand te wachten. Om de installaties goed inzichtelijk te krijgen en op elkaar af te stemmen, maken we gebruik van het 3D-BIM modelleringsprogramma. Ook wensen op het gebied van beveiliging of domotica nemen we bij voorkeur meteen mee.

 

 

 

 

Beveiliging
In de woning wordt steeds meer gebruik gemaakt van beveiligingsmaatregelen om eventueel ongewenst bezoek buiten te houden.
U kunt denken aan

  • Inbraakbeveiliging
  • Camera installatie
  • Intercom systeem.

 

Domotica / KNX
Er wordt laatste tijd veel over domotica gesproken, maar voor ons zijn de functie wensen van de gebruiker bepalend voor de aanschaf van een dergelijk systeem.  Wij zijn gecertificeerde KNX partner en ontwerpen, installeren en programmeren de gehele installatie zelf. waardoor de klant centraal staat en niet de techniek.