Skip to main content

Vacature Leerling Monteur

Ben jij gepassioneerd door techniek en voel je je thuis in een informele werkomgeving? Bij Kandelaar Elektrotechniek krijg je de unieke kans om leerling monteur te worden voor het onder begeleiding uitvoeren van montage- reparatie of onderhoudswerkzaamheden.

Wie zijn wij?

Ons team van 15 mensen wordt gedreven door passie voor techniek en staat bekend om de informele omgang met elkaar. We zijn gespecialiseerd in unieke, op maat gemaakte installaties met een doelgerichte projectaanpak.

Onze klanten:

Wij zijn trots op onze vaste klantenkring, waarvan 95% bedrijven zijn. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in de regio Aalsmeer, wat resulteert in minimale reistijd. Onze expertise strekt zich uit tot glastuinbouw, luxe woningbouw en totaaloplossingen in de utiliteit, met een focus op duurzaamheid en innovatie.

Functieomschrijving:

Als leerling monteur ben je voornamelijk in teamverband actief met het onder begeleiding uitvoeren van montage- reparatie of onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard onder begeleiding. Je stemt werkzaamheden af met de klant en je collega’s en je hebt oog voor verbeteringen in de installatie.

Herken jij jezelf hierin?

Of je nu ervaren bent of aan het begin van je carrière staat, er zijn mogelijkheden om te leren! Wij zoeken iemand met passie voor techniek, een MBO opleiding elektrotechniek volgt of bereid bent deze te gaan volgen, klantgericht, representatief, accuraat, flexibel, probleemoplossend & enthousiast is en het natuurlijk leuk vind om in teamverband te werken en klanten te bezoeken.

Kom jij een kopje koffie doen? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Bellen kan met Richard Kandelaar 06-22759131 of solliciteer direct.

Solliciteer direct!

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bel of stuur je sollicitatie naar Richard Kandelaar

Bedrijvenweg 18,
1424 PX De Kwakel,
Telefoon: 0297-343334
of e-mail: richard@kandelaar.com

    Stuur je CV mee: