Skip to main content

Monteur Elektrotechniek Woningbouw M/V

Vacature Monteur Elektrotechniek Woningbouw M/V

Ben jij gepassioneerd door techniek en voel je je thuis in een informele werkomgeving? Bij Kandelaar Elektrotechniek krijg je de unieke kans om monteur elektrotechniek woningbouw te worden voor het installeren van alle voorkomende elektrische installaties w.o. licht-, sterk-, zwakstroom, beveiliging, telefoon en data systemen in de luxe woningbouw

Wie zijn wij?

Ons team van 15 mensen wordt gedreven door passie voor techniek en staat bekend om de informele omgang met elkaar. We zijn gespecialiseerd in unieke, op maat gemaakte installaties met een doelgerichte projectaanpak.

Onze klanten:

Wij zijn trots op onze vaste klantenkring, waarvan 95% bedrijven zijn. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in de regio Aalsmeer, wat resulteert in minimale reistijd. Onze expertise strekt zich uit tot glastuinbouw, luxe woningbouw en totaaloplossingen in de utiliteit, met een focus op duurzaamheid en innovatie.

Functieomschrijving:

Als Monteur Elektrotechniek woningbouw heb je een zelfstandig baan, waarin vakmanschap en eigen inbreng voorop staan. Jouw werkgebied bestaat uit het installeren van alle voorkomende elektrische installaties w.o. licht-, sterk-, zwakstroom, beveiliging, telefoon en data systemen in de luxe woningbouw.

Herken jij jezelf hierin?

Of je nu ervaren bent of aan het begin van je carrière staat, er zijn mogelijkheden om te leren! Wij zoeken iemand met passie voor techniek, doorzettingsvermogen, een niveau 3 of 4 (elektro) BOL / BBL opleiding heeft, in bezit is van een rijbewijs en de ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Bonuspunten voor ervaring in elektrotechniek, werkvoorbereiding en algemene technische kennis.

Kom jij een kopje koffie doen? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Bellen kan met Richard Kandelaar 06-22759131 of solliciteer direct.

Solliciteer direct!

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Bel of stuur je sollicitatie naar Richard Kandelaar

Bedrijvenweg 18,
1424 PX De Kwakel,
Telefoon: 0297-343334
of e-mail: richard@kandelaar.com

    Stuur je CV mee: